DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

JOANNA NEWSOM KOMT IN FEBRUARI VOOR TWEE CONCERTEN TERUG

08-12-2015

De Amerikaanse zangeres en virtuoos harpiste/toetseniste Joanna Newsom komt in februari terug naar Nederland. Ze zal dan twee concerten geven en wel op 27 februari 2016 in Oosterpoort te Groningen en 28 februari 2016 in Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen. De kaartverkoop start op zaterdag 12 december om 10:00 uur. 
Het tourschema ziet er als volgt uit:
• 27/2: Groningen, De Oosterpoort
• 28/2: Nijmegen, Concertgebouw De Vereeniging
Klik op de naam van de zaal voor tickets.

Afgelopen november was Joanna Newsom voor het eerst in vijf jaar in ons land. De veelzijdige performer verzorgde toen een exclusief concert in TivoliVredenburg in Utrecht in het kader van haar recent verschenen studioalbum ‘Divers’.
Joanna Newsom startte haar muzikale carrière met het uitbrengen van twee EP’s in 2002 en 2003. In 2004 brengt de Amerikaanse haar debuutalbum ‘The Milk-Eyed Mender’ uit, gevolgd door ‘Ys’ (2006), ‘Have One On Me’ (2010) en ‘Divers’ (2015).

Bij het horen van de muziek van Joanna Newsom kan al snel de vergelijking worden gemaakt met Kate Bush. Niet alleen vanwege de opvallende hoge stem met lange uithalen, maar ook door de dromerige, extravagante en wonderlijke uitvoering en stijl.
Echter als geen ander is Joanna Newsom in staat om een eigen muzikale koers te varen en zich daarom als buitengewoon authentiek en onderscheidend te bewijzen. Hierdoor weet ze door de jaren heen een zeer loyale en almaar groeiende schare bewonderaars aan zich te binden, waaronder ook veel muzikanten, die haar werk – dat van complex tot toegankelijk en van luchtig tot speels melodieus gaat – als zeer bijzonder bestempelen.