DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Gretchen Peters op 30 juni naar Paradiso

01-04-2015

De Amerikaanse country/roots singer-songwriter Gretchen Peters komt op 30 juni naar Amsterdam voor een eenmalig concert in Paradiso. Ze zal dan haar nieuwe album 'Blackbirds' presenteren, dat in februari verscheen (Proper/Bertus). De kaartverkoop start op zaterdag 4 april om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van Paradiso.

Eenmaal verhuist naar Nashville, gaat Gretchen Peters aan de slag als songwriter. Ze componeert vervolgens hits voor o.a. Neil Diamond, Bryan Adams, Etta James en Martina McBride, wat haar de Country Music Association's 'Song Of The Year Award' oplevert.

Behalve componeren voor anderen, schrijft Gretchen Peters ook eigen werk. Haar eerste studio-album 'The Secret Of Life' verschijnt in 1996. Naast 2 live albums en een 'Best of' compilatie, heeft ze in totaal acht albums uitgebracht. De Amerikaanse National Public Radio noemt 'Hello Cruel World' uit 2012 het beste werk van haar tot dan toe. En het gerenommeerde Uncut Magazine merkt haar aan als de natuurlijke opvolger van Lucinda Williams.

Afgelopen februari is 'Blackbirds' uitgekomen. Dit album roept de sfeer op van de 1970's folk-rock van Neil Young, David Crosby en Joni Mitchell, maar dan wel met een onderliggende Country-Noir en Alternative-Roots vibe.

Gretchen Peters is recent opgenomen in de prestigieuze Nashville Songwriters Hall Of Fame, een prachtige erkenning in navolging op eerdere Grammy Award nominaties voor 'Best Country Song' en een Golden Globe nominatie voor 'Best Original Song'.