DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Uncle Acid & the Deadbeats naar Nederland

13-04-2015

Uncle Acid & the Deadbeats komt in november naar Nederland. De psychedelische rock/metal band speelt in Tivoli de Helling in Utrecht en de Eindhovense Effenaar. De kaartverkoop start op woensdag 15 april om 10:00 uur. Kaarten zijn rechtstreeks te verkrijgen via de websites van beide podia.

Het tourschema ziet er als volgt uit:

11/11: Utrecht, Tivoli de Helling

12/11: Eindhoven, Effenaar

In 2009 wordt Uncle Acid & The Deadbeats opgericht. Geïnspireerd door het geluid van bands als Black Sabbath, The Stooges en Alice Coopper vertolken de Britten een hedendaagse variant op de populaire heavy metal stroming van de late jaren '60 van de vorige eeuw; een combinatie van psychedelische rock, doom metal en stoner rock. 

Uncle Acid & The Deadbeats debuteren in 2013 op de Nederlandse podia met een indrukwekkend optreden tijdens het Roadburn Festival in Tilburg. Ze spelen daar songs van hun reeds verschenen albums 'Volume 1' (2010), 'Blood Lust' (2011) en het dan kakelverse album 'Mind Control' dat een meer seventies pop geluid mee krijgt.

Hierna is de band in 2 jaar tijd nog vier keer te zien, maar veel touren doen ze niet. Najaar 2015 wordt er een nieuw album van de band verwacht en komen ze dus ook eindelijk weer naar Nederland voor shows.