DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Janne Schra met videoclip voor 'Carry On'

20-04-2015

Janne Schra primeurt via 3voor12 vandaag haar nieuwe videoclip voor 'Carry On'. Carry On is een schop onder mijn kont vertelt Janne aan 3voor12. Meer over de clip lees je hier. Janne Schra speelt deze zomer op verschillende festivals, en gaat vanaf oktober weer de clubs in. Kijk hier voor alle speeldata.