DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Sophie Hunger's Supermoon vanaf nu op de Luisterpaal

24-04-2015

De Zwitserse Sophie Hunger komt begin mei naar Nederland voor 2 concerten in het Patronaat & Rotown. Benieuwd naar wat ze daar gaat spelen? Je kan nu alvast haar nieuwe album 'Supermoon' beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. Bevalt je de sound van haar vierde studio-album en wil je haar ook live bewonderen? tickets vind je hier.