DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Nieuw album voor K's Choice

26-04-2015

K's Choice is terug. De belgische band, bekend van onder andere de hit: 'Not an Addict', komt nu met een stevige rockplaat genaamd 'The Phantom Cowboy'. Vrijdag kwam de plaat uit en is sindsien ook te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. De band staat 24 mei in een Uitverkocht TivoliVredenburg en komt in December terug voor een tour door nederland. Voor de december tour zijn nog tickets beschikbaar, kijk hier voor speeldata & zalen.