DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Soak in September voor 2 concerten naar Nederland

28-04-2015

De Noord-Ierse singer-songwriter SOAK komt in september voor twee concerten naar Nederland. Met haar experimentele en eigenzinnige folkmuziek zal Bridie Monds-Watson, zoals haar echte naam luidt, op 25 september te zien zijn in Paradiso en een dag later in Rotown. De kaartverkoop start op vrijdag 1 mei. Kaarten zijn te bestellen via de websites van beide podia.

Het tourschema ziet er als volgt uit:

25/9: Amsterdam, Paradiso

26/9: Rotterdam, Rotown

Met haar Cat Power- en Lykke Li-achtige muziek weet SOAK al gauw de aandacht op zich te vestigen. Ze wordt uitgenodigd om mee op tournee te gaan met George Ezra en Bombay Bicycle Club. Werkt voor haar single 'Blud' samen met CHVRCHES (zie video). En wordt toegevoegd aan de prestigieuze BBC Sound of 2015.

Nederland leert SOAK in januari van dit jaar kennen. Ze maakt op Eurosonic veel indruk met haar prachtige, intieme en vooral indringende muziek. Dit doet ze wederom tijdens haar show van afgelopen vrijdag op het London Calling Festival. Het zijn nieuwsgierig makende voorbodes van het veelbelovende debuutalbum 'Before We Forget How To Dream' dat op 1 juni zal verschijnen (Rough Trade/Konkurrent).