DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Lokaal talent opent voor spoken word artiest Andrea Gibson

30-04-2015

Andrea Gibson is de eerste winnaar van de 'Women's World Poetry Slam' en zij zal op 28 mei aanstaande voor het eerst optreden in Amsterdam. Deze show zal worden voorafgegaan door lokaal spoken word en muzikaal talent.

Op 28 mei staat Gibson in de Vondelkerk in Amsterdam.
Vanuit Poetry Circle Nowhere komen 3 spoken word artiesten openen.
* Babs Gons is theatermaker, schrijver, performer en oprichtster van verschillende spoken word initiatieven waaronder Poetry Circle Nowhere, waar ze tot voor kort artistiek leider was.

* Sjaan Flikweert is danseres, dichteres en oprichtster van het eerste danscollectief dat performances maakt met dans en spoken word: GET !T. Sjaan is betrokken bij Poetry Circle Nowhere sinds het eerste uur, treedt veel op voor de Circle en geeft regelmatig workshops door het hele land.

* Saleha Alladien is een jonge ambitieuze dichteres, zij maakt deel uit van de talenten groep Poetry Circle 020 in Amsterdam.

Het 17-jarige singer-songwriter talent Martijn Roggeveen zal met zijn gitaar het publiek opwarmen. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al een mooie doorleefde stem. Vanuit het Amsterdam Songwriter Guild worden al zeer positieve geluiden over hem vernomen.

Kaarten zijn te koop via www.ticketmaster.nl

Op 29 mei staat Gibson in de Paradijskerk in Rotterdam.
Door een unieke samenwerking tussen alle spoken word platforms die binnen Rotterdam actief zijn, zullen jonge talenten zichzelf presenteren.
Vanuit Poetry Circle 010 zal Bnice een korte performance doen.
Vanuit Woorden worden zinnen komt M.
Het Kentheater presenteert Patrick Ribeiro.
En ook zal de organisatie Paginagroots iemand afvaardigen, maar wie dat wordt is nu nog niet bekend.

Kaarten zijn te koop via www.rotown.nl/tickets

Andrea Gibson is niet voorzichtig met haar mening. Het is juist deze ruwe onbevreesdheid die haar het boegbeeld van de spoken word beweging heeft gemaakt. Ze tourt over de gehele wereld, won als eerste de prestigieuze Women's World Poetry Slam en haar werk wordt uitgezonden bij onder andere de BBC, Air America en Free Speech TV. In 2010 werd een quote van haar gebruikt door een Amerikaanse senator.

De gedichten en voordrachten van Gibson zijn snel, recht voor je raap, treffend en krachtig. Ze spreekt over oorlog, klasse, geslacht, pesten, privileges, seksualiteit, liefde en spiritualiteit. Gibson weet mensen te roeren, tot nadenken aan te zetten en te confronteren.

Double Vee Concerts presenteert dit optreden in samenwerking met Poetry Circle Nowhere.
Poetry Circle Nowhere is een landelijk platform voor jonge schrijvende performers en performende schrijvers. In vijf steden, waaronder Amsterdam en Rotterdam, organiseert zij activiteiten voor jong talent om hun kunsten te ontplooien. Kijk op www.poetrycircle.nl voor meer informatie.