DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Marc Almond met nieuw album in September naar Amsterdam

01-05-2015

De Britse zanger en liedjesschrijver Marc Almond komt op 14 september naar Amsterdam voor een eenmalig concert in de Melkweg. Deze show is onderdeel van zijn albumtournee ten gevolge van het onlangs verschenen nieuwe album ‘The Velvet Trail’. De kaartverkoop start vandaag om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van de Melkweg.

Marc Almond start zijn muzikale carrière als helft van het duo Soft Cell, bekend van de wereldwijde hit ‘Tainted Love’ en andere klassiekers als ‘Sex Dwarf’ en ‘Say Hello, Wave Goodbye’.  Na vier albums te hebben uitgebracht, wordt de band opgeheven en gaat Almond solo verder.

Daar waar Marc Almond zich met Soft Cell tot dan vooral in het new wave genre begeeft, verkent hij als solo-artiest veel verschillende muziekstijlen. Van commercieel en licht verteerbaar tot donker en ontoegankelijk.  Deze artistieke en gevarieerde werkwijze levert hem veel waardering op.

In 1984 debuteert Marc Almond met ‘Vermin In Ermine’. Sindsdien heeft hij nog 19 albums uitgebracht waarvan zijn jongste werk ‘The Velvet Trail’ afgelopen maart verscheen.

Het concert in de Melkweg is zijn eerste optreden in ons land sinds 2011