DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Sarah MacDougall te beluisteren

01-05-2015

Het Nederlandse debuut album van Sarah MacDougall is nu tijdelijk te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12.
Klik hier om het te beluisteren.

Sarah speelt met band op 13 mei in Paradiso haar enige Nederlandse show.
Ticket zijn te koop. zie hier: http://www.paradiso.nl/web/Agenda-Item/Sarah-MacDougall.htm