DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Nieuwe Palio Superspeed Donkey EP op 8 mei

04-05-2015

Op 8 mei verschijnt de Magomoth EP van Palio Superspeed Donkey. ‘Magomoth’ is de tevens de nieuwe single van de Amsterdamse band. Deze zal op 8 mei worden gelanceerd met de screening en lancering van de videoclip.

Op de Magomoth EP staan naast de titeltrack twee gloednieuwe nummers (Drunk Kid’s Faces en Petit Ami) en een live versie van radiofavoriet Obi-One (live in 3voor12 Radio op 3FM). Ook deze tracks zijn geproduceerd door Michel Schoots (Urban Dance Squad).

De track Magomoth staat ook al op het album A Funny Sunrise dat begin dit jaar verscheen en veel lof ontving. De plaat bracht de jongens live bij 3FM, op de 3FM playlist, bij De Wereld Draait Door, een uitverkochte releaseshow en diverse denderende optredens.

Voor de nieuwe single-release wilde de band extra uitpakken. Op 8 mei vindt in de videoclip screening plaats in de Amsterdamse bioscoop Studio K. Aansluitend hierop zal de band ook enkele nummers live spelen. De clip van Magomoth is de derde in een trilogie door art directors Jeroen Dankers en Nick Helderman met hoofdrolspeler Theo Warnier.

Bekijk hier alle Palio livedata en haal je tickets op tijd.