DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Punkdichter John Cooper Clarke in September naar Nederland

04-05-2015

De legendarische en roemruchtige punkpoëet John Cooper Clarke komt in september voor drie shows naar Nederland. De opmerkelijke Brit zal naast een optreden op het Into The Great Wide Open Festival, ook te zien zijn in Paard van Troje en Bitterzoet. De kaartverkoop start vandaag om 18:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de websites van beide podia.

Het tourschema ziet er als volgt uit:

3/9: Den Haag, Paard van Troje

4/9: Amsterdam, Bitterzoet

5/9: Vlieland, Into The Great Wide Open

Met zijn vlijmscherpe, satirische, politieke en vooral ook animerende gedichten die met een vlammende snelheid worden voorgedragen, maakt John Cooper Clarke als "punkdichter" in de late zeventiger jaren snel furore. 

John Cooper Clarke is een graag geziene gast op het podium. Hij wordt voor gastoptredens uitgenodigd door o.a. Sex Pistols, Joy Division, Buzzcocks, The Fall, Elvis Costello en New Order. Tussen 1978 en 1983 brengt John Cooper Clarke vijf albums en verschillende EP's en singles uit. Zijn gedichten worden muzikaal ondersteund door de band The Invisible Girls. Jaren later, in 2002, verschijnt er nieuw werk, namelijk het album 'Word of Mouth'. Behalve cd's publiceert de Engelsman zijn stukken ook in boekvorm. 'Ten Years In An Open Necked Shirt' wordt in de categorie gedichtenbundels een bestseller en wordt regelmatig herdrukt.