DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Gretchen Peters in Oktober voor vijf shows naar Nederland

03-06-2015

De Amerikaanse country/roots singer-songwriter Gretchen Peters komt in oktober voor vijf shows terug naar Nederland. Deze concertreeks is in navolging op haar optreden in Paradiso dat op 30 juni plaatsvindt. De kaartverkoop start direct. Kaarten zijn te bestellen via de websites van de podia.

Het tourschema ziet er als volgt uit:

20/10: Groningen, Oosterpoort

21/10: Arnhem, Luxor Live

23/10: Hengelo, Metropool

24/10: Utrecht, Tivoli Ramblin Roots Festival

25/10: Rotterdam, Lantaren/Venster

Gretchen Peters, in de pers aangemerkt als de natuurlijke opvolger van Lucinda Williams, begint haar muzikale carrière als songwriter. In die hoedanigheid schrijft ze hits voor o,a, Bryan Adams, Etta James, Neil Diamond en Martina McBride.

Echter streeft Gretchen Peters ook het componeren en uitbrengen van eigen werk na. In 1996 debuteert ze met ‘The Secret Of Life’. In de daaropvolgende jaren verschijnen nog eens acht studioalbums. Haar voorlaatste release uit 2012 ‘Hello Cruel World’ wordt door de Amerikaanse National Public Radio het beste werk van haar tot dan toe genoemd en is begin dit jaar succesvol opgevolgd door ‘Blackbirds’.

Voor haar werk krijgt Gretchen Peters belangrijke erkenning dankzij o.a. Grammy Award nominaties in de categorie ‘Best Country Song’ en een Golden Globe nominatie voor ‘Best Original Song’. Recent is ze bovendien opgenomen in de prestigieuze Nashvile Songwriters Hall Of Fame.