DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

CURTIS HARDING OP 29 OKTOBER EXCLUSIEF NAAR TIVOLIVREDENBURG

18-08-2015

Op donderdag 29 oktober komt de Amerikaanse soulman voor zijn enige Nederlandse clubshow naar de Ronda van TivoliVredenburg. Curtis Harding was een van de verrassingen van 2014 en scoorde een 3FM Megahit met Keep On Shining. De ticketverkoop voor dit concert start op woensdag 19 augustus om 10:00 uur via TivoliVredenburg en Ticketmaster.
 
Hij groeide op als gospelzanger, verzorgde achtergrondzang bij o.a. Cee Lo Green en Outkast, werkte samen met de garagerockers van Black Lips en heavy metalband Mastodon. Vorig jaar bracht hij zijn bejubelde debuutalbum Soul Power uit, dat werd uitgebracht door het bekende garagerock-label Burger Records.
 
Na zeer geslaagde optredens op o.a. North Sea Jazz en Le Guess Who? opent de soulzanger Lowlands op vrijdag om 12:30 uur in de Charlie en doet hij Into The Great Wide Open en Pukkelpop aan. Dit najaar komt de zanger het Utrechtse TivoliVredenburg inpakken met zwoele en swingende Southern soul met af en toe rauwe gitaarriffs en kletterende drums.
 
Algemene informatie:
 
· Donderdag 29 oktober | Ronda – TivoliVredenburg
· Aanvang: 20.15 uur | Deur open: 19.30 uur
· Entree: €15,00 (ex. servicekosten)
· Ticketverkoop: TivoliVredenburg en Ticketmaster
 
Meer informatie over de band is te vinden op www.curtisharding.com.
 
De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.