DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

SCOTT MATTHEWS IN NOVEMBER VOOR TWEE CONCERTEN IN NEDERLAND

24-09-2015 De Britse singer-songwriter Scott Matthews komt in november voor twee concerten naar Nederland. De soulvolle folk-pop zanger uit Wolverhampton is op 5 november te zien in het Nijmeegse Merleyn en op 15 november in Paradiso, Amsterdam. De kaartverkoop voor beide shows in intussen gestart. Kaarten zijn te bestellen via de websites van beide podia. In 2006 debuteert Scott Matthews met zijn album 'Passing Stranger'. Deze wordt goed ontvangen in de pers en op de radio. Hij wordt uitgenodigd om het voorprogramma te verzorgen tijdens de akoestische reeks 'Skin and Bones' concerten van de Foo Fighters. Zijn tweede langspeler 'Elswhere' brengt Scott Matthews uit in 2009. Hierop is ook Robert Plant (Led Zeppelin) te horen, die hem bovendien als support op tournee mee vraagt. Twee jaar later verschijnt 'What The Night Delivers' waaraan ook de legendarische bassist Danny Thompson een bijdrage levert. Voor zijn vierde album bouwt Scott Matthews zijn eigen thuisstudio en besluit het complete opnameproces zelfstandig uit te voeren. Het resulteert in het prachtig melancholische 'Home part 1' dat nog persoonlijker klinkt dan zijn voorgaande werk en waarop zijn talent voor songwriting nog nadrukkelijker tot uiting komt. Naast de gangbare instrumenten als akoestische en elektrische gitaar, piano en drums, wordt er ook gebruik gemaakt van de cello en flugelhorn. Scott Matthews was in december van het afgelopen jaar ook al te zien in Paradiso. En enkele jaren terug op het Naked Song Festival. Tijdens zijn muzikale carriƫre heeft hij behalve een veelvoud aan eigen shows, ook het podium gedeeld met de eerde genoemde grootheden als Foo Fighters en Robert Plant, maar ook met bijvoorbeeld Snow Patrol, Rufus Wainwright en Bert Jansch.