DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

THE SHEEPDOGS IN APRIL VOOR TWEE CONCERTEN NAAR NEDERLAND

26-01-2016

The Sheepdogs komen in april voor twee concerten terug naar Nederland. De Canadezen, die sfeervolle southern rock ‘n’ roll maken met geweldige samenzang en aanstekelijke, groovende gitaarriffs, zijn op 9 april te zien in het Zwolse Hedon en op 10 april in Metropool in Hengelo. De kaartverkoop start vandaag om 10:00 uur. Klik op de naam van het podium om direct tickets te kopen.

09/04: Zwolle, Hedon
10/04: Hengelo, Metropool

In 2006 wordt The Sheepdogs opgericht en debuteert een jaar later met ‘Trying To Grow’. In de daarop volgende jaren brengen ze, ook in eigen beheer, ‘The Sheepdogs’ Big Stand’ (2008) en ‘Learn & Burn’ (2010) uit.

Het in 2012 verschenen ‘The Sheepdogs’, dat op #1 in de Canadese Albums Charts binnen komt, wordt door een major uitgebracht nadat de groep, als eerste unsigned act in de geschiedenis van deze contest, de ‘Choose The Cover’ wedstrijd wint, die door het toonaangevende Rolling Stone wordt georganiseerd.

Meer succes valt The Sheepdogs ten deel wanneer ze o.a. drie JUNO Awards, de belangrijkste Canadese muziekprijzen, in de wacht slepen. Ze winnen in de categorieën ‘Rock Album of the Year’, ‘Best New Group’ en ‘Single of the Year’.

Sinds afgelopen najaar kan het vijfde studioalbum ‘Future Nostalgia’ aan de discografie van The Sheepdogs worden toegevoegd. Ter promotie hiervan deed The Sheepdogs in november 2015 ons land voor het laatst aan. Daarvoor waren ze o.a. te zien op verschillende Bevrijdingsfestivals en in het clubcircuit.