DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Hello Today van Black Honey 5-sterren track bij Gerard Ekdom

12-10-2016

De nieuwe single van Black Honey genaamd "Hello Today" is de nieuwe 5 sterren track van Gerard Ekdom. Het nummer valt zo goed in de smaak bij de radio DJ dat hij het iedere dag in zijn show gaat draaien. De band verwacht met het nieuwe materiaal in 2017 de eerste langspeler uit te brengen.