DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

LUWTEN op Utrecht festival Le Mini Who

17-10-2016

Het Utrechtse festival Le Mini Who?, zusterfestval van grote broer Le Guess Who?, is dit jaar grootser opgezet dan ooit. Onder andere LUWTEN, de nieuwe band van Tessa Douwstra, is gratis te bewonderen in de Breedstraatbuurt.

Tessa Douwstra kennen we van haar voormalige bands Orlando en Wooden Saints. Met LUWTEN maakt ze haar meest autonome project tot nu toe. Douwstra kiest voor de plekken waar ze het liefst muziek maakt: Waar ze niemand hoort of ziet en waar niemand haar kan horen of zien. Niet voor niets dat de bandnaam letterlijk 'windvrije plekken' betekent. De muziek van LUWTEN is opgenomen met makkelijk te vervoeren instrumenten. Een gitaar, keyboard, drumcomputer en een laptop. Dit gaf Douwstra de kans om haar rammelende electro en akoestische R&B pop op te nemen in huizen van vrienden die op vakantie zijn, ouders met een grote zolder en haar eigen kamer.