DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

St. Tropez speelt op SXSW

20-10-2016

De Amsterdamse yachtpunkband St. Tropez speelt in 2017 op South By Southwest (SXSW). Dat werd gisteren bekend gemaakt door het Amerikaanse showcasefestival. Momenteel zit de band middenin een succesvolle clubtour ter promotie van het tittelloze debuutalbum. 

Online wordt St. Tropez, dat bestaat uit leden van het voormalige Go Back To The Zoo, omschreven als een van de meest veelbelovende gitaarbands van het moment. En die reputatie maakt de band zowel live als op het album volledig waar, met nummers die uiteenlopen van rauwe en catchy gitaarsongs tot stomende yachtpunk vol adrenaline.

Eind vorig jaar kreeg St. Tropez al lovende en enthousiaste reacties uit zowel Engeland als Nederland op hun debuut-EP. Dit jaar volgden drie singles, kolkende shows op Noorderslag en The Great Escape en een met festivals gevulde zomer.