DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

CONOR OBERST IN TIVOLIVREDENBURG VERPLAATST NAAr Grote Zaal

28-10-2016

De vraag naar kaarten voor het concert van de Amerikaanse singer-songwriter Conor Oberst op 29 januari in het Utrechtse TivoliVredenburg, is dermate overweldigend dat besloten is om deze eenmalige (solo) show van zaal Hertz te verplaatsen naar de Grote Zaal. Behalve meer ruimte en comfort betekent dit ook een nog intensere concertbeleving, en zal Conor’s nieuwe album ‘Ruminations’ dat sinds afgelopen vrijdag uit is, nog meer tot z’n recht komen.
Bestaande tickethouders worden deze week door TivoliVredenburg op de hoogte gesteld. Nieuwe zitplaatsen worden aan hen toegekend waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de zichtlijnen en de rang van de zitplaats die oorspronkelijk is uitgekozen. Voor vragen kan contact worden opgenomen met het ticket team van het podium via ticketing@tivolivredenburg.nl.


Belangstellenden die nog geen kaarten hebben gekocht maar de show wel willen bijwonen, kunnen via deze link tickets bestellen: https://tivolivredenburg.iticketsro.com/events/conor%20oberst/2017-1-29_19.45/grote%20zaal.
Conor is o.a. bekend van de bands The Mystic Valley, The Monster of Folk en Bright Eyes. Met laatst genoemde brengt hij tussen 1995 en 2011 9 albums uit. Daarnaast bouwt hij onder zijn eigen naam ook een solo-carrière op, die hij eigenlijk al in 1994 in gang zet. Inmiddels is hij toe aan zijn 10e release ‘Ruminations’ die min of meer ‘out of the blue’ ontstond.


Anders dan op zijn eerdere werk en dat van Bright Eyes dat zich kenmerkt door de meervoudige instrumentale lagen, is ‘Ruminations’ juist een album geworden waarop de Amerikaan, die in 2008 door Rolling Stone wordt uitgeroepen tot ‘Best Songwriter of the Year’, alleen met z’n gitaar, piano en harmonica te horen is.

Meer informatie is te vinden op conoroberst.com.