DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

'Money' nieuwe single Con Brio

02-11-2016

De uit Californië afkomstige soul/r&b band Con Brio heeft een nieuwe single. 'Money', van het onlangs verschenen album 'Paradise', gaat volgens zanger Ziek McCarter over een totaal andere benadering van het concept geld: "When I wrote the song I was feeling stressed about money and I wanted to be liberated from the weight and the concept of it all. I wanted to create a different kind of relationship with it that allowed me to not be so oppressed and consumed by it."

Bekijk en beluister 'Money' hier: https://www.youtube.com/watch?v=86hPhh14VdI

Over enkele weken komt Con Brio terug naar Nederland voor een serie van 6 clubshows. Een dynamische live show, stuwende ritmes, strakke blazers, een groovy Hammond sound en een soulvolle stem met een onnavolgbare stage performance en schijnbaar grenzeloze energie. Con Brio live is, zoals ze het zelf noemen: One hell of a party!

Con Brio - Paradise Tour Live

zondag 27 november - Nijmegen, Doornroosje
maandag 28 november - Groningen, Spiegel
dinsdag 29 november - Amsterdam, Paradiso
donderdag 1 december - Maastricht, Muziekgieterij
dinsdag 6 december - Rotterdam, Bird
woensdag 7 december - Utrecht, TivoliVredenburg