DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Hockey Dad voor drie shows naar Nederland

23-11-2016

Hockey Dad komt in februari voor drie shows naar Nederland. Het Australische surfpunkduo is op 22 februari te zien in Utrecht (ACU), 23 februari in Groningen (Vera) en 24 februari in Rotterdam (V11). Kaarten zijn te bestellen via de websites van de podia.

Het is geen verrassing dat de skate- en surfcultuur in thuisland Australië als een blok voor Hockey Dad valt. Het duo maakt precies de muziek die je verwacht van een band uit een kleine, Australische kustplaats. Hun typische rauwe, maar melodieuze surfsound was voor het eerst te horen op de EP ‘Dreamin’. Dit leidde tot meerdere uitverkochte headline-tours en bracht de band al snel naar het buitenland.

In Nederland werden eerder de single ‘So Tired’ en zomerhit ‘Jump the Gun’ goed ontvangen. Maar een écht verpletterende indruk maakte de band met hun energieke shows en in 3VOOR12 Radio op 3FM.

Met het goed ontvangen debuutalbum ‘Boronia’ wil het duo de volgende stap zetten richting een nog groter publiek. Geen moeilijke teksten, maar ongecompliceerde surftracks en rammelende garagerock over skateboarden, surfen, onbereikbare vrouwen en rondhangen in de lokale Windang Fast Chicken. Het is bijna moeilijk te geloven dat jeugdvrienden Billy Fleming (drums) en Zach Stephenson (zang/gitaar) pas sinds 2013 een band vormen.

Hockey Dad brengt hun ultieme surf, strand en zomergevoel naar:

  • Woe 22/02 Utrecht - ACU (ism Ekko)
  • Do 23/02 Groningen - Vera
  • Vr 24/02 Rotterdam - V11

Als vast support neemt Hockey Dad de Amsterdamse rockers van Maple Orangewood mee op tour.

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.