DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Jake Isaac komt naar Paradiso

23-11-2016

Voor de Britse singer-songwriter Jake Isaac gaat op 6 mei een lang gekoesterde wens in vervulling. In het kader van zijn ‘Our Lives Tour’ zal hij deze dag optreden in de grote zaal van Paradiso.
De kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10:00 uur. Klik hier om kaartjes te kopen.

Sinds het verschijnen van zijn eerste EP ‘Hearts & Parables’ in 2012, wordt Jake nauwlettend in de gaten gehouden. Hij wordt immers beschouwd als een groot talent dat zowel innovatieve als spannende songs weet te schrijven. Het is dan ook niet voor niks dat hij in het rijtje wordt geplaatst van succesvolle artiesten als James Bay, George Ezra en John Newman. Zijn vakmanschap wordt ook herkend door niemand minder dan Elton John. Jake’s meest recente EP uit 2015, getiteld ‘Where We Belong’ komt op zijn Rocket Records uit. Intussen werkt de veelbelovende Brit aan zijn debuutalbum, dat in het voorjaar van 2017 via Virgin Records zal uitkomen.

Op live gebied bouwt Jake een zeer goede reputatie op. Zijn eerste headline show in de bovenzaal van Paradiso (in december 2015) verkocht in rap tempo uit. En ter plekke werd hij verliefd op de grote zaal. Daarnaast was de energieke show van Isaac al te zien op o.a. Eurosonic, Into The Great Wide Open, Motel Mozaique, London Calling, Noorderzon en Festival Stille Nacht.