DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Jubileumalbum Bettie Serveert op 3voor12 Luisterpaal

04-11-2016

Bettie Serveert bestaat in 2016 vijfentwintig jaar en viert dit met het nieuwe album 'Damaged Good'. De jubileumplaat is te beluisteren op de 3voor12 Luisterpaal.

'Damaged Good' is een van de meest diverse platen die Bettie Serveert tot nu toe heeft gemaakt. Van korte liedjes die amper zestig seconden duren tot een compleet epos van acht minuten en alles er tussen in. Het is een ‘groot verhaal’, intens, ruig, teder en vooral met veel vuur en passie. Een aantal liedjes zal zeker ook herinneringen oproepen aan de klassieker Palomine, het debuut waar het vijfentwintig jaar geleden allemaal mee begon. 'De Betties’, zoals ze ook wel worden genoemd, gaan de komende maanden voor een uitgebreide tour het land in om het nieuwe werk live te presenteren.

 • 24/09: Drunen, Utopia
 • 01/10: Keulen, Klub der 40
 • 15/10: Landgraaf, Oefenbunker
 • 21/10: Vlissingen, De Piek
 • 05/11: Apeldoorn, Gigant
 • 11/11: Nijmegen, Doornroosje
 • 26/11: Zaandam, Podium De Flux
 • 03/12: Zwolle, Hedon
 • 09/12: Hengelo, Metropool
 • 17/12: Groningen, Vera
 • 14/01: Haarlem, Patronaat
 • 20/01: Bergen op Zoom, Gebouw T
 • 27/01: Rotterdam, Rotown
 • 03/02: Leeuwarden, Neushoorn
 • 10/02: Deventer, Burgerweeshuis
 • 10/03: Utrecht, Tivoli De Helling
 • 07/04: Den Haag, Paard van Troje
 • 22/04: Amsterdam, Paradiso