DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Swedish Death Candy en Saint Sister naar Eurosonic 2017 Swedish Death Candy en Saint Sister naar Eurosonic 2017

05-11-2016

Goed nieuws voor Swedish Death Candy en Saint Sister: Deze nieuwe bands in het Double Vee roster spelen begin januari op Eurosonic Noorderslag. Dat maakt de organisatie van het Groningse showcasefestival zojuist bekend.

Swedish Death Candy komt uit London, maar heeft leden uit de UK, Zuid Korea en Italië. Sinds het ontstaan van de band in 2014 is Swedish Death Candy een bekende naam in het bandjescircuit van Londen. De vierkoppige psychedelische rockband kwam met hun eerste demo direct onder de aandacht van een jong en hip publiek. Geen verrassing dus dat de band al snel werd opgepikt door NME, BBC Radio 1 en The Fader.

In de twee jaren daarna ontwikkelde Swedish Death Candy een ijzersterke live-show. De band baarde begin dit jaar opzien met de track "So Long ...", een single van 16 minuten (!). De daaropvolgende debuut-EP "Liquorice" werd juichend ontvangen. De show op Eursonic wordt de eerste keer dat Swedish Death Candy in Nederland te bewonderen is.

Saint Sister is de creatie van Morgan MacIntyre en Gemma Doherty uit Ierland. Zelf noemen ze hun genre 'atmosfolk': Een combinatie van Keltische harp, 60's folk en electronische pop. Debuut-EP 'Madrid' werk eind 2015 lovend ontvangen door BBC Radio 1 en reikte zelfs tot de playlist van het Australische ABC Radio.

Na indrukwekkende shows op SXSW, The Great Escape en een zomer vol Britse festivals komt Saint Sister in januari voor het eerst naar Nederland.