DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

VEELBELOVENDE NOISEPOPBAND LOWLY OP 1 APRIL NAAR PARADISO

07-11-2016

De Deense noisepop band Lowly komt op 1 april 2017 voor een exclusieve show naar Amsterdam. Het kwintet uit Aarhus is dan te zien in Paradiso. Dit is overigens niet de eerste keer dat de groep ons land bezoekt. Afgelopen januari maakten ze al indruk met hun uitstekende noisepop liedjes op Eurosonic en in mei tijdens het Nordic Delight Festival in Utrecht. De kaartverkoop start vanochtend om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van Paradiso.
 
Niet alleen op het podium weet Lowly de aandacht op zich te vestigen. Ook het toonaangevende Britse label Bella Union bleek erg gecharmeerd te zijn van deze Denen, en heeft de band daarom onder contract genomen. Momenteel wordt gewerkt aan het debuutalbum, welke in februari wordt verwacht.
 
Lowly is nog een jonge band. Vanuit het niets verschijnt in april 2014 hun eerste single ‘Daydreamers’. Een heerlijk nevelige track, toen al vol en rijk aan geluid. In de herfst van 2015 brengen ze de EP ‘Sink Way Into Me’ uit, met daarop ook de knap in elkaar gezette single ‘Fire’ waarover blog The Line Of The Best Fit zegt: “ABBA’s Super Trouper remixed by Tame Impala’s Kevin Parker.”.
 
Het gezelschap heeft elkaar op school leren kennen. Voor een muzikaal project komen ze namelijk met elkaar in aanraking. Al gauw vinden Nanna Schannong, Kasper Staub, Thomas Lund, Soffie Viemose en Steffen Lundtoft de juiste chemie, die uiteindelijk leidt tot de oprichting van Lowly. Zo divers de bandleden zijn, zo uiteenlopend zijn ook de individuele invloeden. En dat is precies het geheim van de unieke sound die ze samen creëren.
 
De muziek klinkt diep en sensueel. De fascinerende drumpartijen werken perfect op de fraaie melodielijnen. En de bas en synths maken het geheel af wat resulteert in een emotionele set waar intensiteit en opgewektheid elkaar treffen en versterken. ‘Daydreamers’ is via Spotify hier te beluisteren. En ‘Sink Way Into Me’ is via Spotify hier te beluisteren.
 
De organisatie waarschuwt om geen kaarten via andere kanalen te kopen. Kopers lopen het risico ongeldige kaarten te hebben gekocht die geen toegang tot het concert geven.