DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Extra concerten voor Australische topgitarist TOMMY EMMANUEL

12-12-2016

Stergitarist Tommy Emmanuel komt in februari 2017 terug naar Nederland voor 2 extra shows. Fans van het Australische gitaar fenomeen kunnen hun held gaan zien in Tilburg, 013 en Zwolle,Theater De Spiegel op respectievelijk 3 en 5 februari 2017.

De optredens maken deel uit van de ‘It’s never too late’ wereldtour die Tommy Emmanuel afgelopen september al voor 4 optredens naar Nederland bracht.

Voor een voorproefje check de video Blood Brother (afkomstig van ‘It’s never too late’).

De wereldberoemde akoestische gitarist heeft met zijn unieke ‘finger picking style’ en zijn innovatieve mix van jazz, blues, country, rock, klassiek en Spaanse invloeden een grote schare trouwe fans opgebouwd en speelt over de hele wereld voor uitverkochte zalen.

De carrière van Tommy Emmanuel begon meer dan 50 jaar geleden in Australië waar hij als 10-jarige met zijn familie als ‘The Emmanuel Quartet’ tourde. Later werkte hij als sessiemuzikant samen met onder andere Michael Bolton, Eric Clapton, John Denver en Stevie Wonder. 

Een hoogtepunt was de samenwerking met zijn held Chet Atkins van wie hij de titel CPG (Certified Guitar Player) kreeg. Tommy Emmanuel is uitgegroeid tot een legendarische gitarist met twee Grammy nominaties op zijn naam. Met zijn solo-optredens verkoopt hij zalen uit als het Sydney Opera House en Carnegie Hall in New York. Lezers van Guitar Player Magazine en Acoustic Guitar Magazine verkozen hem tot Favoriete Akoestische Gitarist en zijn video’s zijn op Youtube meer dan 29 miljoen keer bekeken.

TOMMY EMMANUEL ‘It’s never too late’ NL 2017
Vrijdag 3 februari - Tilburg, 013
Zondag 5 februari - Zwolle, Theater De Spiegel
Ticketverkoop start woensdag 14 december om 10.00 uur via de websites van de zalen en www.ticketmaster.nl