DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

New Model Army komt naar Maassilo Rotterdam

19-12-2016

New Model Army speelt op donderdag 30 maart in de Maassilo in Rotterdam. De Britse postpunk-band speelt in het kader van de concertreeks ‘Baroeg on Tour’ een show in de voormalige graansilo. Kaarten zijn per direct verkrijgbaar via baroeg.nl

Al ruim 35 jaar staat New Model Army bekend om hun politiek geladen poëtische nummers, met invloeden uit de folk, punk, rock en metal. Niet voor niets heeft de band rond voorman Justin Sullivan wereldwijd een enorme fanbase weten op te bouwen, die zich ‘The Family’ noemt.

De laatste albums markeren een creatieve wederopstanding van New Model Army en worden als de beste werken van de band gezien. Meest recente aanwinst ‘Winter’, het veertiende studioalbum, wordt wederom geprezen door de internationale muziekpers.

Als special guest is Clan Of Xymox toegevoegd. Deze legendarische new wave / darkwave / electro band was in 2014 al te zien op Baroeg Open Air.

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.