DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Venice in voorjaar terug naar Nederland

02-12-2016

De Amerikaanse West Coast band Venice komt terug naar hun tweede thuisland. Dit voorjaar komt de band voor 10 concerten naar Nederland. Venice heeft al sinds hun doorbraak eind jaren '90 een speciale band met ons land. Eerder werden al razendsnel alle tickets voor de aankomende kerstshows van Venice verkocht.

Het tourschema ziet er als volgt uit:
29/04 Utrecht, TivoliVredenburg / Grote Zaal
30/04 Zwolle, Zwolse Theaters
01/05 Rotterdam, Oude Luxor
03/05 Tilburg, Theaters Tilburg
06/05 Maastricht, Muziekgieterij
07/05 Amsterdam, Koninklijk Theater Carré
08/05 Doetichnem, Amphion
10/05 Groningen, Oosterpoort
11/05 Hengelo, Rabotheater
12/05 Weert. De Bosuil

Tickets en info: