DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Tift Merritt op 28 januari te zien in de Melkweg

20-12-2016

De Amerikaanse singer-songwriter Tift Merritt komt op 28 januari naar Amsterdam voor een eenmalig concert. Dit concert zal plaatsvinden in de Melkweg. Een dag eerder verschijnt haar nieuwe album ‘Stitch Of The World’. De kaartverkoop start op 20 december om 10 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van de Melkweg.

Merritt kwam al op jonge leeftijd in aanraking met muziek. Haar vader leerde haar gitaar en piano spelen, en te luisteren naar o.a. Bob Dylan en Percy Sledge. Ook zongen ze samen fraaie harmonieën. En middels de uitgebreide platencollectie van haar vader werd ze beïnvloed door een breed scala aan genres, die nog altijd goed terug te horen zijn in haar eigen werk.

Haar muziek is een mix van soul, folk, country en R&B. Live weet Merritt er zelfs een rockrandje aan toe te voegen. Vaak ontbreekt ze niet in het rijtje artiesten waarin ook bijvoorbeeld Emmylou Harris en Joni Mitchell worden genoemd. Regelmatig heeft ze opgetreden bij David Letterman en Jay Leno, en komt haar muziek voorbij in verschillende films en tv-series. Bovendien is ze al vijf keer genomineerd voor een Grammy Award, waaronder ook voor ‘Song Of The Year’.

Afgelopen maand heeft Merritt nog een single uitgebracht, getiteld ‘Love Soldiers On’. Deze is via Spotify te beluisteren.

In 2013 was Tift voor het laatst in Nederland te zien in Paradiso en Doornroosje om haar album Traveling Alone te promoten.

Meer informatie over Tift Merritt is te vinden op tiftmerritt.com

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen, omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.