DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

TOMMY EMMANUEL met special guest ANDY MCKEE naar Nederland

23-02-2016

Het Australische gitaar fenomeen Tommy Emmanuel komt in september van dit jaar naar Nederland voor een serie van 5 shows. De wereldberoemde akoestische gitarist heeft met zijn unieke finger picking style en zijn innovatieve mix van jazz, blues, country, rock, klassiek en Spaanse invloeden een grote schare trouwe fans opgebouwd en speelt over de hele wereld voor uitverkochte zalen.

De carrière van Tommy Emmanuel begon meer dan 50 jaar geleden in Australie waar hij als 10-jarige met zijn familie als ‘The Emmanuel Quartet’ tourde. Later werkte hij als sessiemuzikant samen met onder andere Michael Bolton, Eric Clapton, John Denver en Stevie Wonder.

Een hoogtepunt was de samenwerking met zijn held Chet Atkins van wie hij de titel CPG (Certified Guitar Player) kreeg. Tommy Emmanuel is uitgegroeid tot een legendarische gitarist met twee Grammy nominaties op zijn naam.  Met zijn solo-optredens verkoopt hij zalen uit als het Sydney Opera House en Carnegie Hall in New York. Lezers van Guitar Player Magazine en Acoustic Guitar Magazine verkozen hem tot Favoriete Akoestische Guitarist en zijn video’s zijn op Youtube meer dan 29 miljoen keer bekeken.

Met de ‘It’s Never Too Late’ wereldtour promoot Emmanuel de release van zijn nieuwe, gelijknamige album (2015). Het album "It's Never Too Late" bevat 14 Tommy Emmanuel solo-tracks, geen vocalen, geen gasten. Puur de man en zijn gitaar. Voor een voorproefje check de video van promotie single Blood Brother.

Het voorprogramma van Tommy wordt verzorgd door Andy McKee, een jonge akoestische gitarist die nu al tot de beste van de wereld behoort. Zijn jeugdige energie en aandacht voor liedstructuren en melodieën verheffen hem boven menig ander.

Het tourschema van TOMMY EMMANUEL "It's Never Too Late" tour met very special guest ANDY MCKEE ziet er als volgt uit:

Maandag 26 september Groningen-Oosterpoort
Dinsdag 27 september Nijmegen-Stadsschouwburg
Woensdag 28 september Heerlen-Parkstad Limburg theater
Donderdag 29 september Utrecht-TivoliVredenburg
Vrijdag 30 september Rotterdam-Nieuwe Luxor 

Ticketverkoop start zaterdag 27 februari a.s. om 10.00 uur via de websites van de zalen en www.ticketmaster.nl