DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Promotie voor Willem Venema

30-06-2016

Het boutique boeking agency Double Vee Concerts promoveert Willem Venema tot senior boeker. Venema krijgt de opdracht om de NL-stal uit te bouwen.

Double Vee Concerts wil met deze promotie serieus werk maken van de Nederlandse tak bij het boekingskantoor.

Venema reageert enthousiast: 'Ik had nooit kunnen bedenken dat ik van NL-acts de schoorsteen zou kunnen laten roken, laat staan dat ik de taak zou krijgen de NL-tak uit te bouwen. Ik vind het een grote eer en ga me er voor de volle 100% voor inzetten'.

CEO Van Haare vult aan: 'Door de jarenlange ervaring van Willem in te zetten voor de ontwikkeling van NL-acts gaan we er vanuit een nog serieuzere partner te worden voor de vele festivals, clubs en theater waar we goede zaken mee doen. En daarnaast moeten we wel meedoen in de hardnekkige concurrentiestrijd met concullega's (niet per se in alfabetische volgorde) als Genuine Music, Boomerang Bookings, Blip Agency, Lexicon Bookings, Twist Agency, Goomah Music, SOZ Concerts, Greenhouse Talent, Radar Agency, Agents After All, Mojo Concerts en Friendly Fire'.

Venema gaat eerst op een welverdiende vakantie en zal na de bouwvak aanvangen.
Nieuwe artiesten kunnen zich melden via willemv@doubleveeconcerts.nl