DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

ANDY SHAUF IN OKTOBER TERUG NAAR NEDERLAND

26-07-2016

De Canadese singer-songwriter Andy Shauf komt in oktober voor twee concerten terug naar ons land. Hij is dan te zien in Zwolle en Utrecht. Beide shows volgen op zijn eerste headline optreden die hij afgelopen mei in Paradiso gaf. De kaartverkoop start op zaterdag 16 juli om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de websites van de podia.

Het tourschema ziet er als volgt uit:

29 oktober: Zwolle, Let’s Get Lost
30 oktober: Utrecht, Ekko

Andy Shauf maakt indruk met zijn eerlijke en persoonlijke liedjes die veelal gaan over hartzeer en eenzaamheid. Zorgvuldig zoekt hij zijn woorden uit, waardoor zijn werk bijna poëtisch klinkt. De ietwat somber aandoende onderwerpen klinken daarom toch warm en toegankelijk. Door fans wordt hij soms vergeleken met Elliott Smith, de helaas in 2003 al overleden singer-songwriter. Onlangs kwam zijn nieuwe album ‘The Party’ uit.

Behalve recent in Amsterdam, trad Andy Shauf al eerder in Nederland op. Zo maakte hij reeds zijn opwachting op Into The Great Wide Open, TakeRoot en het Sugar Mountain festival. Ook verzorgde hij de support shows voor o.a. The Lumineers in de Melkweg en Husky.