DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

REGINA SPEKTOR IN NOVEMBER TE ZIEN IN PARADISO

26-07-2016

De Russisch-Amerikaanse singer-songwriter en pianiste Regina Spektor is op 7 november te zien in Amsterdam voor een eenmalig concert in Paradiso. Het zal haar eerste optreden sinds 2013 zijn. Ook toen stond ze in het uitverkochte hoofdstedelijke podium nadat haar album ‘What We Saw From The Cheap Seats’ uitkwam. De kaartverkoop start op vrijdag 29 juli om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van Paradiso.

Spektor’s muziek wordt geassocieerd met anti-folk en laat zich het beste omschrijven als experimenteel en verrassend. De liedjes zitten ingenieus in elkaar en worden omlijst door haar prachtige stem en pianospel.

In New York studeert ze klassieke piano en bouwt daar gaandeweg een loyale fanbase op. In de jaren die volgen brengt ze haar eerste twee albums in eigen beheer uit. Met de derde langspeler ‘Sovjet Kitsch’ uit 2014, dat op Sire Records verschijnt, breekt ze door bij het grote publiek. Het succes zet ze voort met ‘Begin To Hope’ (2006) dat in haar thuisland de gouden status oplevert. In de daaropvolgende jaren brengt ze nog de albums ‘Far’ (2009), ‘Live from London’ (2010) en ‘What We Saw From The Cheap Seats’ (2012) uit. 

Door velen wordt Spektor gerekend tot een van de meest talentvolle en unieke artiesten van deze tijd. Niet voor niks wordt ze daarom ook gevraagd voor diverse gelegenheidsprojecten. Zo verleent ze haar medewerking aan bijvoorbeeld Instant Karma: The Amnesty International Campaign to Save Darfur, en Songs for Tibet, een steunbetuiging aan Tibet en de Dalai Lama Tenzin Gyatso. Ook is ze te horen in verschillende films en tv series. Zo schreef ze de soundtrack van De Kronieken van Narnia: Prins Caspian en was haar single Us te horen in een Nederlandse reclame.

Live trad ze al op in prestigieuze zalen verspreid over de hele wereld, waaronder uitverkochte shows in de Sydney Opera House, Royal Albert Hall in Londen, Paradiso Amsterdam en Radio City in New York. Festivals als Glastonbury en Coachella & Bonaroo waren eveneens getuige van memorabele optredens van deze bijzondere artiest.