DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

BENJAMIN FRANCIS LEFTWICH KONDIGT HERFSTTOUR AAN

05-07-2016

De Britse singer-songwriter Benjamin Francis Leftwich komt in het najaar naar Nederland. De uit York afkomstige Engelsman geeft dan vier concerten. In september zal de Engelsman te zien zijn op het reeds uitverkochte 7 Layers Festival, gevolgd door optredens in oktober op Dutch Design Week Music Festival, Paradiso en TivoliVredenburg. De kaartverkoop start op donderdag 7 juli om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de websites van de podia.
Het tourschema ziet er als volgt uit:
17 september: Amsterdam, 7 Layers Festival (uitverkocht)
27 oktober: Eindhoven, Dutch Design Week
28 oktober: Amsterdam, Paradiso Noord
29 oktober: Utrecht, TivoliVredenburg (zaal Pandora) 
Op 19 augustus verschijnt zijn tweede studioalbum ‘After The Rain’. Dit is de eerste langspeler na zijn succesvolle debuut album ‘Last Smoke Before The Snowstorm’ uit 2011. De single ‘She Will Sing’ is onlangs al uitgebracht en is via Spotify te beluisteren.
Op ‘After The Rain’ – geproduceerd door Charlie Andrew (Alt-J, Money) – verwerkt Benjamin het verlies van zijn vader. Hierover zegt hij: “It totally broke me. I was broken for a while, but putting what I wanted to say into songs has helped carry me back into the world again.”. Een uitgebreidere toelichting heeft hij op Facebook geplaatst.
Meer informatie over Benjamin Francis Leftwich is te vinden op benjaminfrancisleftwich.com.
De organisatie waarschuwt om geen kaarten via andere kanalen te kopen. Kopers lopen het risico ongeldige kaarten te hebben gekocht die geen toegang tot het concert geven. 
 
De Britse singer-songwriter Benjamin Francis Leftwich komt in het najaar naar Nederland. De uit York afkomstige Engelsman geeft dan vier concerten. In september zal de Engelsman te zien zijn op het reeds uitverkochte 7 Layers Festival, gevolgd door optredens in oktober op Dutch Design Week Music Festival, Paradiso en TivoliVredenburg. De kaartverkoop start op donderdag 7 juli om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de websites van de podia.
Het tourschema ziet er als volgt uit:
17 september: Amsterdam, 7 Layers Festival (uitverkocht)
27 oktober: Eindhoven, Dutch Design Week
28 oktober: Amsterdam, Paradiso Noord
29 oktober: Utrecht, TivoliVredenburg (zaal Pandora) 
Op 19 augustus verschijnt zijn tweede studioalbum ‘After The Rain’. Dit is de eerste langspeler na zijn succesvolle debuut album ‘Last Smoke Before The Snowstorm’ uit 2011. De single ‘She Will Sing’ is onlangs al uitgebracht en is via Spotify te beluisteren.
Op ‘After The Rain’ – geproduceerd door Charlie Andrew (Alt-J, Money) – verwerkt Benjamin het verlies van zijn vader. Hierover zegt hij: “It totally broke me. I was broken for a while, but putting what I wanted to say into songs has helped carry me back into the world again.”. Een uitgebreidere toelichting heeft hij op Facebook geplaatst.
Meer informatie over Benjamin Francis Leftwich is te vinden op benjaminfrancisleftwich.com.
De organisatie waarschuwt om geen kaarten via andere kanalen te kopen. Kopers lopen het risico ongeldige kaarten te hebben gekocht die geen toegang tot het concert geven. 
 
De Britse singer-songwriter Benjamin Francis Leftwich komt in het najaar naar Nederland. De uit York afkomstige Engelsman geeft dan vier concerten. In september zal de Engelsman te zien zijn op het reeds uitverkochte 7 Layers Festival, gevolgd door optredens in oktober op Dutch Design Week Music Festival, Paradiso en TivoliVredenburg. De kaartverkoop start op donderdag 7 juli om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de websites van de podia.
 
Het tourschema ziet er als volgt uit:
 
17 september: Amsterdam, 7 Layers Festival (uitverkocht)
27 oktober: Eindhoven, Dutch Design Week
28 oktober: Amsterdam, Paradiso Noord
29 oktober: Utrecht, TivoliVredenburg (zaal Pandora) 
 
Op 19 augustus verschijnt zijn tweede studioalbum ‘After The Rain’. Dit is de eerste langspeler na zijn succesvolle debuut album ‘Last Smoke Before The Snowstorm’ uit 2011. De single ‘She Will Sing’ is onlangs al uitgebracht en is via Spotify te beluisteren.
 
Op ‘After The Rain’ – geproduceerd door Charlie Andrew (Alt-J, Money) – verwerkt Benjamin het verlies van zijn vader. Hierover zegt hij: “It totally broke me. I was broken for a while, but putting what I wanted to say into songs has helped carry me back into the world again.”. Een uitgebreidere toelichting heeft hij op Facebook geplaatst.
 
Meer informatie over Benjamin Francis Leftwich is te vinden op benjaminfrancisleftwich.com.
 
De organisatie waarschuwt om geen kaarten via andere kanalen te kopen. Kopers lopen het risico ongeldige kaarten te hebben gekocht die geen toegang tot het concert geven.