DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

DONAVON FRANKENREITER OP 1 NOVEMBER TERUG IN PARADISO

01-09-2016

De Amerikaanse singer-songwriter Donavon Frankenreiter komt na drie jaar terug naar ons land. Op 1 november geeft de zanger een concert in Paradiso, het podium dat intussen als zijn Nederlandse thuishaven kan worden beschouwd. Met zijn speelse laidback en mellow surfpop zal hij het publiek, mét zijn meest recente album ‘The Heart’ op zak, hartverwarmende liedjes ten gehore brengen die voor een zomers gevoel tijdens de herfstdagen zal zorgen. De kaartverkoop start op zaterdag 3 september om 11:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via het podium.

Voordat Donavon aan zijn muzikale carrière begint, is hij professioneel surfer. Dankzij een sponsorcontract met Billabong surft hij over de hele wereld. Op achttienjarige leeftijd begint hij met muziek maken. Eerst in verschillende bands, waaronder Sunchild waarmee hij twee albums uitbrengt.

In 2001 richt Donavon zich op solo-werk. Hij tekent een platencontract bij Brushfire Records, het label van zijn goede vriend Jack Johnson die hij eerder heeft leren toen hij in zijn surfperiode een kamer huurde bij zijn ouders op Hawaii. Hij debuteert met zijn gelijknamige album in 2004. In de jaren die volgens, verschijnen er nog eens 6 studioalbums.

Sinds afgelopen najaar is aan dit rijtje de full length ‘The Heart’ toegevoegd. Hierop staan elf sfeervolle akoestische tracks in de lijn van zijn vorige werk. Echter zijn de liedjes met een emotionele insteek geschreven. Donavon zegt hierover: “All these songs are as close to me singing from the heart as I can. It's a complete record; the songs are intertwined. I had to call it 'The Heart,' that was the theme of the record.

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.