DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Chet Faker gaat verder onder eigen naam

12-09-2016

Chet Faker laat zijn artiestennaam vallen. De populaire Australische singer-songwriter, die we kennen van zijn succesvolle debuutalbum 'Built On Glass', gaat verder onder zijn eigen naam, Nick Murphy.

Op zijn social-media-accounts zei Murphy daarover het volgende: its been half a decade since I started releasing music as Chet Faker and all of you have been the driving force behind the music since. theres an evolution happening and I wanted to let you know where its going. the next record will be under my own name, Nick Murphy. Chet Faker will always be a part of the music. This is next.

Als Chet Faker debuteerde Nick Murphy in 2014 met zijn studioalbum ‘Built on Glass’. Een frisse plaat waarop hij op boeiende en intrigerende wijze verschillende muziekstijlen bij elkaar brengt. Indiepop, jazz, soul en r&b worden schijnbaar moeiteloos vermengd met electronica. Eerder verscheen al de single 'Drop The Game', een samenwerking met Flume. Ook maakte Murphy indruk met zijn cover van Blackstreet's No Diggity.

Nick Murphy speelde eerder in Nederland in strak uitverkochte zalen (Rotown, Paradiso, TivoliVredenburg Ronda) en in een veel te kleine India tent op Lowlands 2014.