DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Debuutalbum Hockey Dad op de 3voor12 Luisterpaal

12-09-2016

Het debuutalbum 'Boronia' van de Australische beachrockers Hockey Dad staat deze week op de 3voor12 Luisterpaal. Klik hier om het album te beluisteren!

Het tweekoppige Hockey Dad bestaat uit drummer Billy Fleming en zanger/gitarist Zach Stephenson. Hoewel de twee jeugdvrienden uit een kleine Australische kustplaats pas sinds 2013 een band vormen, hebben ze al veel bereikt. Australië valt al snel als een blok voor de rauwe, maar melodieuze surfsound van het duo. De eerste EP ‘Dreamin’ leidde tot meerdere uitverkochte headline-tours en bracht de band al snel naar het buitenland.

In Nederland werden eerder dit jaar de singles ‘So Tired’ en 'Jump the Gun' goed ontvangen. Begin dit jaar speelde Hockey Dad nog een uitgebreide clubtour langs zalen in o.a. Amsterdam (Paradiso), Nijmegen (Merleyn) en Leiden (Gebr. de Nobel) én maakte de band een verpletterende indruk in 3voor12 Radio op 3FM.