DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Eefje de Visser kondigt nieuwe clubtour aan

12-09-2016

“Ze heeft de beats, ze heeft de liedjes”. Zo kondigde DJ St. Paul Eefje de Visser aan op Into TheGreat Wide Open, waar ze een vol festivalseizoen (o.a. Down the Rabbit Hole, Cactusfestival, Amsterdam Woods, Gent Jazz, Boterhammen in het Park e.a.) afsloot.

Het is een succesvol jaar voor Eefje: in januari verscheen haar derde album Nachtlicht, dat met lovende recensies werd ontvangen en voor uitverkochte shows zorgde in Utrecht (TivoliVredenburg, Ronda), Rotterdam (LantarenVenster), Groningen (Grand Theatre), Brussel (AB), Gent (Vooruit Balzaal) en Antwerpen (De Roma). Inmiddels is ze druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe exclusieve clubtour welke ze op 3 december in stijl af zal sluiten in Koninklijk Theater Carré. Waar overigens net als bij de andere shows ook gedanst kan worden, want voor dit concert zijn er naast zitplaatsen ook staanplaatsen beschikbaar.

Na de goede ontvangst van Nachtlicht wisten Eefje en haar vaste band het afgelopen jaar ook op de club- en festivalpodia te overtuigen. In het Belgische Focus Knack wordt haar nieuwe geluid vergeleken met die van FKA Twigs en Jamie XX, maar ook verwijzingen naar Feist, Cat Power (Humo) en Air (3voor12) komen voorbij. Voor de aankomende clubtour gaat ze nog een stapje verder. Ook voor deze nieuwe shows continueert Eefje haar samenwerking met het Haagse modemerk By van Harten. De Visser zal met vaste lichtontwerper Michiel Knoop en modeontwerpster Annemarije van Harten op zoek gaan naar de verbinding tussen licht, muziek en stof.

24-11 | Den Haag, Paard van Troje
01-12 | Arnhem, Luxor Live
02-12 | Zwolle, Hedon
03-12 | Amsterdam, Koninklijk Theater Carré

De kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10:00 uur en tickets zijn te bestellen via www.eefjedevisser.com of direct via de zalen. De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten via andere kanalen te kopen. Kopers lopen het risico ongeldige kaarten te hebben gekocht die geen toegang tot het concert geven.

"Eefje de Visser is de Nederpopkoningin van dit moment." - 3voor12 na Grasnapolsky

"Nachtlicht is een wonderschoon, modern popalbum." - Gijsbert Kamer in de Volkskrant

“In ons eindejaarslijstje voor 2016 hebben we bij ‘Beste Nederlandstalige plaat’ nu al Nachtlicht ingevuld." - HUMO

“Eefje doet een Kid A-tje en maakt daarmee haar mooiste en meest complete plaat tot nu toe.” - Muzine

“Op het schitterende Nachtlicht laat ze horen niet bang te zijn een nieuwe weg in te slaan zonder daarbij haar eigenheid te verliezen.” - Oor