DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

'Kicking Roses' nieuwe single Benjamin Francis Leftwich

12-09-2016

Benjamin Francis Leftwich heeft een nieuwe single. 'Kicking Roses' komt van het 19 augustus verschenen album 'After the Rain'. Volgende week is de Engelsman te zien op het reeds uitverkochte 7 Layers Festival, gevolgd door optredens in oktober op Dutch Design Week Music Festival, Paradiso en TivoliVredenburg.

Bekijk hier de video van 'Kicking Roses'.

In 'Kicking Roses' laat Leftwich zien dat hij veel meer kan dan zijn kenmerkende akoestische sound. De diepe, gelaagde electronica met vocalen die aan gospel doen denken, laten goed zie hoe Benjamin het verlies van zijn vader verwerkt op zijn album 'After The Rain'.

Benjamin Francis Leftwich is binnenkort te zien in Nederland:

  • 17 september: Amsterdam, 7 Layers Festival (uitverkocht)
  • 27 oktober: Eindhoven, Dutch Design Week
  • 28 oktober: Amsterdam, Paradiso Noord
  • 29 oktober: Utrecht, TivoliVredenburg (zaal Pandora) 

Kaarten zijn te bestellen via de websites van de podia. De organisatie waarschuwt om geen kaarten via andere kanalen te kopen. Kopers lopen het risico ongeldige kaarten te hebben gekocht die geen toegang tot het concert geven.