DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

James Vincent McMorrow live in 3voor12 Radio

13-09-2016

Met zijn nieuwe album 'We Move' op zak was James Vincent McMorrow gisteren te gast in 3voor12 Radio op 3FM. Zijn nieuwe geluid, meer electronisch en soul, werd enthousiast ontvangen. Bekijk hier het optreden terug.

Op 19 oktober is James Vincent McMorow te zien in TivoliVredenburg (grote zaal). Het betreft een semi-seated show. Kaarten zijn te bestellen via de website van het podium.