DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Toontje Lager na 30 jaar weer op de Nederlandse podia

19-09-2016

Toontje Lager is terug. De Nederlandstalige popgroep uit de jaren tachtig staat in een vernieuwde samenstelling, maar mét zanger Erik Mesie, voor het eerst sinds ruim dertig jaar op het podium. In een uitgebreide tour door Nederland komt oud én nieuw werk voorbij.

De hits kennen we allemaal. Van ‘Stiekem Gedanst’ en ‘Net als in de Film’ tot ‘Zoveel te doen’ en ‘Lente in Twente’: Jong en oud zijn bekend met het werk van Toontje Lager. En wat te denken van de solohit van zanger Erik Mesie, het prachtige ‘Zonder Jou’. 

Erik Mesie wordt momenteel in Toontje Lager bijgestaan door bevlogen muzikanten die hun sporen in de rock-, pop- en musicalwereld ruimschoots hebben verdiend. De nieuwe samenwerking is veelbelovend en heeft zelfs al tot nieuw Toontje Lager-materiaal geleid. 

Een breed scala aan muzikale stijlen; zoals pop, rock, reggae, soms wat disco en zelfs zigeuner-jazz; en de bekende hits uit de jaren tachtig: Toontje Lager is live een muzikaal feest der herkenning. 

Toontje Lager doet tijdens hun tour de volgende steden aan. De kaartverkoop start zaterdag 24 september 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de websites van de podia.

 • 14 januari -  Hengelo - Metropool
 • 20 januari - Roermond - ECI Cultuurfabriek  
 • 28 januari - Deventer - Burgerweeshuis  
 • 10 februari - Amersfoort - Fluor 
 • 11 februari - Haarlem - Patronaat 
 • 17 februari - Zeist - Peppel
 • 18 februari - Dordrecht - Bibelot 
 • 24 februari - Zwolle - Hedon 
 • 3 maart - Apeldoorn - Gigant 
 • 4 maart - Vlissingen - De Piek 
 • 10 maart - Breda - Mezz
 • 18 maart - Venlo - Grenswerk 
 • 8 april - Lelystad - Underground  
 • 6 mei - Arnhem - LuxorLive 
 • 19 mei - Alkmaar - Victorie

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.