DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Verhaal Cleopatra gaat door in nieuwe video The Lumineers

23-09-2016

In de opmaat naar hun show in de Heineken Music Hall hebben The Lumineers een nieuwe video uitgebracht. En ook in deze video staat het leven van hoofdpersoon Cleopatra centraal.

In de video bij het nummer 'Angela' is Cleopatra een jonge, zwangere vrouw. Ze twijfelt enorm: Ze wil weglopen van al haar verantwoordelijkheden, terwijl ze goed weet dat ze volwassen genoeg is om de veranderingen in haar leven aan te kunnen. Het resultaat is een prachtige video waar The Lumineers een prominente rol in spelen.

Bekijk de video hier: https://www.youtube.com/watch?v=_II0fc7hgNY