DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

De urban animals van Folly and the Hunter

28-09-2016

Montreal is booming: Arcade Fire, Patrick Watson en Grimes zijn slechts enkele voorbeelden van acts uit deze boeiende Canadese stad. Dat belooft veel goeds voor stadsgenoten Folly and the Hunter. De upandcoming indiefolkers spelen volgende maand in Amsterdam (Sugarfactory, 28 oktober) en Zwolle (Let's Get Lost festival, 29 oktober). Sugarfactory sprak met Folly & The Hunter over het ontstaan van de band, hun inspiraties, werkwijzen en meer.

"Onze band begon met een Craigslist profiel heel wat jaren geleden. Laurie en ik ontmoetten elkaar en speelde samen in een tijdelijk project, waar we even later mee stopten om Folly & The Hunter te beginnen. We ontmoetten de andere leden van de band door het spelen van shows en ons onder te dompelen in de lokale scene. We begonnen het project behoorlijk DIY, we boekten onze eigen tours langs de Maritime provincies, speelden op Pop Montreal, SXSW en netwerkten met andere bands. Later tekenden we bij Outside Music om de Tragic Care LP uit te brengen. Sindsdien touren we regelmatig door Canada en Europa, om hopelijk in de toekomst ook op andere plekken in de wereld te spelen."

Lees verder op https://www.sugarfactory.nl/news/de-urban-animals-van-folly-hunter/