DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Ash brengt live-album uit Ash brengt live-album uit

09-09-2016

Ash, de Noord-Ierse indierockband rond zanger Tim Wheeler, brengt op 2 december het live-album 'Live On Mars: London Astoria 1997' uit. Enkele dagen later, op 8 december, is Ash te bewonderen in Amsterdam in Paradiso-Noord.

In 1997 gaf Ash een serie legendarische concerten in London. In de eveneens legendarische zaal 'Astoria' speelde de band van 28 februari tot 4 maart vijf avonden lang voor een uitzinnig publiek. De shows waren volgens de band "de kers op de taart van een krankzinnig jaar". In 1996 verscheen immers het ijzersterke debuutalbum '1977'. Een nummer-1 notering in de albumlijst en een uitgebreide wereldtour volgden.

De opnamen van deze shows zijn gelukkig bewaard gebleven en brengt de band nu uit als limited edition genummerd en gekleurd vinyl, CD en download.

Op 8 december speelt de band in Paradiso-Noord, waar het album ‘1977’ dat in 1996 uitkwam, volledig zal worden gespeeld. Kaarten zijn te bestellen via de website van het podium.