DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Buffalo Tom speelt extra show in Maastricht

25-01-2017

Buffalo Tom speelt op 7 juni hun legendarische album ‘Let me come over’ integraal in de Muziekgieterij in Maastricht. Dit ter ere van de 25e verjaardag van dit album. 

Eerder werd al bekendgemaakt dat Buffalo Tom een dag later in de Amsterdamse poptempel Paradiso te bewonderen is. Wegens de overweldigende reacties heeft de band besloten hun tour uit te breiden met een show in het zuiden des lands. Kaarten zijn per direct verkrijgbaar via deze link.

‘Let me come over’ verscheen in 1992 en is het derde album van Buffalo Tom. Vooral wereldhit ‘Taillights Fade’ zorgde voor de wereldwijde doorbraak van de band uit Boston. In Nederland schopte Buffalo Tom het dat jaar onder andere tot een show op Pinkpop. 

Nu, 25 jaar later, kunnen we wel zeggen dat Buffalo Tom een tweede jeugd heeft. Na een lange pauze van bijna tien jaar, waarin de drie bandleden een maatschappelijke carrière hebben opgebouwd, werkt de band sinds 2007 weer samen aan nieuw werk. Twee jaar terug was Buffalo Tom nog te bewonderen op Into The Great Wide Open.

Afgelopen jaar haalde Buffalo Tom nog de muziekmedia met hun bijzondere plannen voor een nieuw album. Via de website Pledgemusic.com probeert de band de financiering voor het negende album binnen te krijgen. Dit lijkt te slagen: Fans geven massaal gehoor aan de oproep van Buffalo Tom en de band zit inmiddels in de studio.