DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Josh Rouse in april 2018 naar Paradiso Noord

24-10-2017

De Amerikaanse singer-songwriter Josh Rouse speelt op zondag 22 april 2018 in Paradiso Noord. De kaartverkoop voor deze show start aanstaande donderdag 27 oktober om 10:00 via paradiso.nl

Josh Rouse heeft een veelzijdig muzikaal oeuvre. In 1998 maakt Rouse zijn debuut met het bejubelde album 'Dressed Up Like Nebraska'. De echte doorbraak volgde vijf jaar later met het meesterwerk '1972'. Een stijlbreuk met eerder werk: Waar Josh Rouse eerder voornamelijk als rootsmuzikant bekend staat, kiest hij op '1972' voor radiovriendelijke, klassiek Amerikaanse singer-songwritermuziek. Hiermee had Rouse in 2006 een indie folk hit te pakken met 'Quiet Town'.

Live speelt Rouse liedjes vanuit zijn gehele genre. Soms speelt hij solo, soms met band en soms in bijzondere samenstelling. Het mooie is dat dat nooit helemaal duidelijk is voordat een tour begint, maar dat iedereen altijd geroerd van zijn concerten geniet.