DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Chelou in april 2018 voor drie shows naar Nederland

26-10-2017

De jonge Engelse songwriter en producer Chelou speelt in april 2018 drie shows in Nederland. Kaarten voor deze shows zijn per direct verkrijgbaar via de websites van de zalen.

Chelou is vooral bekend van zijn nummer 'Halfway To Nowhere', de track die afgelopen jaar online een ongekende hit werd. Zijn unieke mix van folktronica, R&B en indie doet denken aan artiesten zoals Ry X, Beck, Bon Iver en Cat Power.

Rond Chelou hangt een waas van mysterie. Niemand weet zijn echte naam en alleen zijn leeftijd (25 jaar) en woonplaats (de hippe wijk Camden in Londen) zijn bekend. Deze relatieve anonimiteit maakt zijn minimalistische slaapkamerproducties nóg spannender. Chelou mag inmiddels bekende radio-dj's van de BBC, zoals Lauren Laverne en Annie Mac, tot zijn fans rekenen.

Het tourschema ziet er als volgt uit:

  • 12/04 Amsterdam - Paradiso
  • 13/04 Rotterdam - V11
  • 15/04 Utrecht - TivoliVredenburg