DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Eefje de Visser solo club shows in december

03-10-2017

"Ze heeft de beats, ze heeft de liedjes". Zo kondigt DJ St. Paul Eefje de Visser aan op Into The Great Wide Open 2016 waar ze een vol festivalseizoen (o.a. Down the Rabbit Hole, Cactusfestival, Amsterdam Woods, Gent Jazz en Boterhammen in het Park) afsluit. Door het Belgische Focus Knack magazine wordt haar nieuwe geluid vergeleken met die van FKA Twigs en Jamie XX, maar ook verwijzingen naar Feist, Cat Power (Humo) en Air (3voor12) komen voorbij.

Na de goede ontvangst van haar 3e plaat Nachtlicht, 2 succesvolle clubtours met haar vaste band én een uitverkocht concert in Koninklijk Theater Carré in 2016, besluit Eefje sinds lange tijd weer alleen het podium op te kruipen. Dit keer laat ze zich zien als mutli-instrumentalist op kleine podia en geeft ze een nieuwe invulling aan haar melancholische popliedjes. Voor het podiumbeeld werkt ze samen met de Londense videomaker/ontwerper Maxmana, ook verantwoordelijk voor de video van Scheef en winnaar van de Grand Prix Dutch Animation 2015.

Eefje klinkt nog altijd eigenzinnig en dromerig, maar ook dansbaarder dan ooit.

Op deze avond zal Eefje liedjes spelen uit haar hele repertoire, maar in de broeierige sfeer van Nachtlicht blijven en daarmee een ode brengen aan de nacht.

8 december - Helmond - Cacaofabriek
9 december - Purmerend - P3
15 december - Nijmegen - Doornroosje
17 december - Rotterdam - Rotown
22 december - Amsterdam - Bitterzoet
26 december - Gent - NEST
27 én 28 december - Utrecht - Ekko

Tickets zijn per direct te verkrijgen via de sites van de zalen of via www.eefjedevisser.com

In 2011 laat Eefje de Visser voor het eerst van zich horen met het album 'De koek'. In de pers wordt het album lovend ontvangen: 'Een zeldzame combinatie van veelzijdigheid, oprechtheid en creativiteit'.

Samen met haar band speelt ze op festivals als Lowlands en doet ze 3 uitverkochte club tournees.

In augustus 2013 brengt Eefje haar tweede album 'Het is' uit dat meer als één geheel kan worden beleefd. Dit album bezorgt haar een schare nieuwe fans die zich vol bewondering uitlaten over de poëtische kant van haar teksten. Ook op de club, theater en festival podia wordt Eefje een graag geziene gast. Samen met haar band weet ze de verstildheid van 'Het is' open te breken en nog dynamischer te maken.

Deze ontwikkeling resulteert in het derde album 'Nachtlicht' dat zowel in Nederland als België unaniem lovend wordt ontvangen.

"Nachtlicht is een wonderschoon, modern popalbum." - Gijsbert Kamer in de Volkskrant

"Eefje de Visser is de Nederpopkoningin van dit moment." - 3voor12

"In ons eindejaarslijstje voor 2016 hebben we bij 'Beste Nederlandstalige plaat' nu al Nachtlicht ingevuld." - HUMO

"Eefje doet een Kid A-tje en maakt daarmee haar mooiste en meest complete plaat tot nu toe." - Muzine

"Op het schitterende Nachtlicht laat ze horen niet bang te zijn een nieuwe weg in te slaan zonder daarbij haar eigenheid te verliezen." - Oor

Na een uitverkochte club tour en vele grote festivals, sluit Eefje 2016 af met een uitverkocht optreden in Carré in Amsterdam. Tijdens deze show komen alle disciplines waar Eefje van houdt samen in een overweldigende show. Muziek, mode, beeld, geluid en licht vormen een onlosmakelijk geheel.

Vanuit deze ontwikkeling heeft Eefje besloten om deze tour alleen op het podium te staan en haar zoektocht en ontwikkeling weer een stap verder te brengen.