DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Mario Batkovic voor vier shows naar Nederland

13-11-2017

De Bosnisch-Zwitserse componist Mario Batkovic komt begin 2018 voor vier shows naar Nederland. Slechts gewapend met zijn accordeon betoverde Batkovic eerder al het publiek van Eurosonic, Le Guess Who? en Into The Great Wide Open. De kaartverkoop voor de volgende shows is per direct gestart.

22/03 Nijmegen - Doornroosje

23/03 Utrecht - TivoliVredenburg (Hertz)

03/05 Tilburg - 013

04/05 Groningen - De Oosterpoort

Mario Batkovic heeft eigenhandig de accordeon tot een avant-garde instrument gemaakt. Als geen ander weet hij met dit instrument een moderne sound te creëren die alle muziekwetten overstijgen. Batkovic kan zijn accordeon laten donderden als een groot orkest en tegelijkertijd zo intiem bespelen dat hij de luisteraar wil verleiden. En dit alles zonder loopstation of andere instrumenten.

Dat zijn hypnotiserende shows doen denken aan Philip Glass en Steve Reich, is ook de wereldwijde muziekcritici opgevallen. Het in maart verschenen debuutalbum van Mario Batkovic is lovend ontvangen door o.a. Pitchfork en Rolling Stone. Mario Batkovic beweegt zich met zijn accordeon op de grenzen van postrock en klassiek, maar wordt ook omschreven als minimal en filmmuziek. De beste omschrijving is misschien wel anarchie-klassiek. Hoe je het ook wil noemen: Een show van Mario Batkovic is een overweldigende ervaring.